02 - 10 - 2019

Reserveren voor het Leo Kanner restaurant!

We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan het Leo Kannerschool restaurant. U kunt alleen op reservering eten in het restaurant. Wij verzoeken om tijdig in te schrijven, want vol is vol.

reserveren Leo Kanner restaurant

Het Leo Kanner restaurant opent op dinsdagavond vanaf 17:45 uur de deuren in het pand van Sijthoff. Voor data zie reserveringssysteem.

Onze enthousiaste leerlingen koken en serveren dan voor u een maandelijks wisselend driegangenmenu. We werken met producten uit onze schooltuin en biologische producten die voorbereidt en ingekocht worden door de leerlingen op de school.

Een aantal leerlingen werkt in de keuken en een aantal leerlingen werkt in het restaurant. Zo krijgen de leerlingen de gelegenheid aan hun competenties te werken in een zo reëel mogelijke werksituatie.

De kosten voor het maandelijks vastgestelde menu is €15,00 exclusief de drankjes. Betaling kan zowel contant als met pinbetaling.

Indien u speciale wensen heeft (denk aan allergie of eten met een grote groep) dan kunt u dit in het formulier aangeven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze enthousiaste leerlingen koken en serveren voor u een driegangenmenu