Restaurant

Onze enthousiaste leerlingen koken en serveren voor u een maandelijks wisselend driegangenmenu. We werken met producten uit onze schooltuin en biologische producten die worden voorbereid en ingekocht door de leerlingen op de school.

Een aantal leerlingen werkt in de keuken en een aantal leerlingen werkt in de bediening. Zo krijgen de leerlingen de gelegenheid aan hun competenties te werken in een zo reëel mogelijke werksituatie.

We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan het Leo Kannerschool restaurant. U kunt alleen op reservering eten in het restaurant. Voor reserveringen verzoeken wij u om tijdig in te schrijven, want vol is vol.

reserveren Leo Kanner restaurant

Het Leo Kanner restaurant opent op dinsdagavond vanaf 17:45 uur de deuren in het pand van Sijthoff. Voor data zie reserveringssysteem

De kosten voor het maandelijks vastgestelde menu is €15,00 exclusief de drankjes. Betaling kan zowel contant als met pinbetaling.

Indien u speciale wensen heeft (denk aan allergie of eten met een grote groep) dan kunt u dit in het formulier aangeven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze enthousiaste leerlingen koken en serveren voor u een maandelijks wisselend driegangenmenu.

Link naar filmpje Leo Kanner restaurant uit 2016

Koken bij Sijthoff